Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 170x270 cm Seafoam

Beställ Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 170x270 cm Seafoam på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Pomegranate Bordsduk Lin 170x270 cm Seafoam inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Pomegrantate bordsduk i Linne från svenska Chamois är en vacker duk i ett härligt mönster. Perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en sommardag, och varför inte ha den känslan året om? Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Ekelund - Sommar Bordsduk 145x145 cm -25%

Bordsduk från Ekelunds sommar-serie. Vacker duk med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Espresso-  kaffemaskiner

Espresso- kaffemaskiner från Siemens

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från BRAUN

Se alla produkter
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Aeg

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Siemens

Se alla produkter