Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Vit

Jämför produkt Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Baton Spjällvred Marmor 16x5,5 cm Vit i kategorin Eldstäder här hos oss.

Produktinformation

En ny designprodukt från Klong för eldstäder! Det klassiska spjällvredet har utmanats och tagits till en ny nivå Uppdatera din eldstad med Baton spjällvred i grön/vit marmor!

Se gärna också

Eva Solo - Outdoor Eldstad Fire Globe -10%

Med FireGlobe från Eva Solo skapar du enkelt en härlig stämning. Att samlas kring en eld har något både lugnande och nästan meditativt över sig att se de vackra lågorna och känna värmen gör gott under våra svala sommarkvällar.
FireGlobe har en vacker halvglobform som tilltalar estetiskt men också fungerar som ett vindskydd och gör det lätt att göra upp eld direkt på uteplatsen eller i trädgåden. FireGlobe måste inte stå på samma ställe jämt utan kan enkelt flyttas runt i trädgården eller på terrassen tack vare hålet upptill som fungerar som handtag. FireGlobe kan inte flyttas när du väl har tänt den. Det matta pulverbelagd aluminium framhäver vackert de gyllene lågorna, ett löst galler i botten sörjer för ventilation, och de tre benen lyfter upp globen från marken så att varken gräs eller stenläggning blir svedda.

FireGlobe är inte bara till för kyliga vår- och sommarkvällar, utan fungerar perfekt som ett dekorativt och trivsamt inslag även om hösten och vintern - eldstaden skapar skön stämning och behaglig värme.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kannor

Kannor från Hay

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Denby

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Iittala

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Zwilling

Se alla produkter