Rosendahl - Ro Birds Fågelmatare hängande 7,5 cm

Beställ Rosendahl - Ro Birds Fågelmatare hängande 7,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Ro Birds Fågelmatare hängande 7,5 cm inom kategorin Fågelmatare.

Produktinformation

Birds fågelmatare från Rosendahl öppnar upp för en livfull och välljudande utomhusmiljö när småfåglarna kommer för att ta del av maten i skålarna. Den här fågelmataren kan hängas på din balkong, i ett träd ute i din trädgård eller på den gemensamma gården och smälter fint in i naturens miljö tack vare den gröna färgen.

Fågelmataren är enkel att fylla på häll maten från toppen och låt skålarna fyllas nedifrån och upp. Den har ett hål längst ner för att förhindra vattensamlingar vid regn och den är även tålig mot frost.

Den är tillverkad i återvunnen plast från PET-flaskor och är mycket hållbart mot väder och vind. Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fågelmatare från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Eva Solo - Fågelmatare Glas 14 cm

Fågelmatare från Eva Solo

Visa produkter inom Fågelmatare från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Born in Sweden - Round Up Fågelmatare/Fågelbad Guld

Fågelmatare från Born in Sweden

Missa inga bra priser på Fågelmatare från Born in Sweden.
Upp till 24% rabatt
Rosendahl - Ro Birds Fågelmatare hängande 7,5 cm

Fågelmatare från Rosendahl

Se produkter inom Fågelmatare från Rosendahl.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023