Sidan innehåller annonslänkar

Craft - Skulptur Celadonglasyr Mats Svensson

Jämför produkt Craft - Skulptur Celadonglasyr Mats Svensson online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Craft - Skulptur Celadonglasyr Mats Svensson i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Skulptur i Celadonglasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik.

En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek -25%

Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små, och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent, eller varför inte till dig själv?

Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder, där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna.

Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur, där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer.

Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba, rökt ek och ek/lönn.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Aeg

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Heirol

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Arabia

Se alla produkter