Bosch

Bosch - HEZ9VDSI0 Övergång rund till flat

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch - HEZ9VDSI0 Övergång rund till flat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch - HEZ9VDSI0 Övergång rund till flat inom kategorin Filter och tillbehör till spishällar med köksfläkt.

Kategori: Filter och tillbehör till spishällar med köksfläkt
Artikelnummer: HEZ9VDSI0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Grundig

Grundig AG är ett elektronikföretag från Nürnberg i Tyskland. Grundig grundades av Max Grundig.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Flat

Flat kan syfta på: Flat, Dalsland – en sjö i Sverige Flat, Frankrike – en tidigare kommun i Frankrike

Filter

Filter är en samlad benämning på processteg som ändrar ett materials eller en signals egenskaper eller innehåll genom att skilja dess komponenter åt. Några exempel på filter som skiljer fysiska partiklar åt: aktivt kol akvariefilter dräneringsfilter runt ett täckdike filtrerare, organismer som lever på att filtrera plankton ur vatten haverifilter, för rening vid tryckavlastning från en reaktorinneslutning kaffefilter för kaffebryggare partikelfilter för dieselmotorer silar och liknande köksredskap snabbfilter och långsamfilter, ingår i reningsprocessen i ett vattenverk. luftfilter, används i ventilationsanläggningar spärrfilter, textilfilter som används vid rökgasreningFilter som skiljer signaler åt: signalfilter, se filter (signalbehandling) fotografiska filter samt optiska filter filter (kommunikation).Filter kan även syfta på: ett matematiskt objekt, se filter (matematik) en tidskrift, se Filter (tidskrift) ett amerikanskt industrirockband, se Filter (musikgrupp) insticksprogram i vissa datorprogram som exempelvis Adobe Photoshop; ibland även kallade plug-ins.Filtrering används även om en social statussänkning av ett bostadsområde. Se motsatsen Gentrifiering.