Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Goldish Black

Jämför produkt Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Goldish Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Goldish Black i kategorin Förkläden här hos oss.

Produktinformation

Precis som dina favoritjeans - Dutchdeluxes femficksförkläde Slim Fit är baserat på passformen från de klassiska femfickstjeanen.Förkläde i Slim fit-modell med den ultimata Dutchdeluxes designen som kombinerar både mode och kök på ett trendigt sätt.Modellen med smal passform har en mer feminin siluett genom en rundad halsringning, smalare sidopaneler och en kortare längd än vanligt. Remmarna kan användas för att knyta förklädet baktill eller framtill.

Placeringen av de fem fickorna är inspirerat av jeansdesign, två mindre framtill, två stora bekväma på sidan och med den berömda lilla klockfickan på höger sida. Alla fickor är förstärkta med märkesnitar. .

Se gärna också

Svanefors - Alba Förkläde 72x90 cm Lin

Klassiskt vitt förkläde i kraftig bomullsväv som mäter 72x90 cm från Svanefors Alba-kollektion.

Nu kan du både skydda kläderna från spill och dig själv från varma ugnsformar med detta praktiska köksförkläde från svenska Svanefors. Förklädet, som är en del av Svanefors Alba-serie, har designats i klassisk stil med en smart framficka för tillbehör och slängar, och har tillverkats i värmebeständig kraftig bomullsväv. Det tjocka materialet skyddar dig från varmt spill så att du snabbt kan återgå till matlagningen även om ett litet missöde skulle ske. Förklädet är en del av Svanefors klassiska Alba-kollektion som har alla kökstextilier man kan tänkas behöva i ett fartfyllt kök. Förklädet mäter 72x90 cm och är tillverkad i STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad bomullsväv som är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Förklädet kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Arabia

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Le Creuset

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Iittala

Se alla produkter