Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier Grillplatta

Jämför produkt Cobb - Premier Grillplatta online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cobb - Premier Grillplatta i kategorin Grillpannor här hos oss.

Se gärna också

Tramontina - Grill och långpanna 37 cm -25%

En grillpanna utformad som en långpanna från Tramontina som gör grillandet enklare och ännu godare.

Grilla det du normalt skulle laga i ugn i en långpanna eller ugnsform, det är lika enkelt att använda denna grillpanna utomhus, men blir så mycket godare med grillsmak!

Denna multifunktionella grillpanna från Tramontina gör att du enkelt kan grilla till exempel fisk, räkor, kyckling och grönsaker på grillen utan att de faller isär.

Denna långpanna för grillen från Tramontina är utformad på så sätt att den har små håll i botten. Det gör att varmluften från grillen tillagar dina råvaror samtidigt som grillröken ger en underbar grillsmak. Hålen i grillpannan gör även så att överflödig vätska rinner ut från pannan så att maten verkligen grillas och inte blir kokt.

Grillpannan är tillverkad i tålig anodiserad aluminium. Anodisering är en ytbehandling som förstärker korrosionsskyddet på produkten vilket gör att den blir mer tålig. Dock bör ej grillpannan användas direkt över het kol eller på annat sätt vara i kontakt med glöd för att inte skadas.

Tramontina Grillpanna har en längd på 37,7 cm, bredd på 23,6 cm och är 6 cm hög.
Tillverkaren Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Denna underbara kombinerade grillpanna och ugnsform / ugnspanna är ett perfekt exempel på deras uppskattade grillprodukter som gör matlagningen enklare och roligare och maten så mycket godare!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Delonghi

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Elvita

Se alla produkter
Kombiugnar

Kombiugnar från Bosch

Se alla produkter