Sidan innehåller annonslänkar

Rösle - Grillpress 17,7 cm

Jämför produkt Rösle - Grillpress 17,7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rösle - Grillpress 17,7 cm i kategorin Hamburgerpress här hos oss.

Produktinformation

Denna grillpress fungerar som en vikt och värms på grillen, sedan läggs grillpressen ovanpå maten som ska tillagas, när den har blivit varm. Passar perfekt vid grillning av hamburgare, biffar annan mat som ska tillagas snabbt genom att båda sidor värms samtidigt.

Pressen är gjord i gjutjärn och håller en hög kvalitét samtidigt som den lämnar ett snyggt mönster på maten. Passar perfekt som hamburgerpress, smashjärn eller smasher av såväl vegetariska hamburgare som högrevsburgare!br>Grillpressen är ordentligt rejäl och väger ca 1kg.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hamburgerpress från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Kockums - Smashjärn Handtagsskydd Läder

Hamburgerpress från Kockums

Se vad Kockums har inom Hamburgerpress.
Rösle - Hamburgerpress 8 cm

Hamburgerpress från Rösle

Se vad Rösle har inom Hamburgerpress.
Exxent - Smash Hamburgerpress

Hamburgerpress från Exxent

Här har vi samlat Hamburgerpress från Exxent.
Gefu - Hamburgerset 3-pack

Hamburgerpress från Gefu

Se vad Gefu har inom Hamburgerpress.

Se gärna också

Exxent - Hamburgerpress Gåvoset 15 cm

Smasha dina hamburgare med detta smashjärn från Exxent. Smashen ger dig saftigt härliga burgare – varje ga°ng! Forma fa¨rsen och pressa ned med ett ordentligt tryck pa° en het stekyta. Färsen och bra råvaror med rätt fetthalt är den viktigaste komponenten för att få till en bra smashburger. Fetthalten på färsen bör ligga på minst 20%, gärna 25-30%, alltså högre än de flesta vanliga färser du vanligtvis köper.
Hamburger smasher mäter 15 cm i diameter, med sla¨t undersida helt i gjutja¨rn fo¨r en ha°llbar och la°ngvarig anva¨ndning.

Järnet levereras i en praktisk ask, en utmärkt present till hamburgerälskaren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023