Cult Design - Orient Evergreen Örtkruka 19 cm Vit

Beställ Cult Design - Orient Evergreen Örtkruka 19 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Evergreen Örtkruka 19 cm Vit inom kategorin Krukor.

Produktinformation

Evergreen är en självvattnade rund kruka, som får kryddväxterna att leva i flera veckor. Krukan kommer från svenska Cult Design och deras fina serie Orient.

Med Evergreen kan man skapa sin lilla köksträdgård inne i köket, gärna på fönsterbrädan och på så sätt alltid ha färska gröna blad för matlagningen.För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 12 cm Pärlgrå -25%

Kruka med fat ur serien Helena från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Mönstret i överkanten liknar en spetskant och ger krukan ett mjukt och klassiskt utseende.

Krukans design skapades redan på 1800-talet i Lazio-regionen norr om Rom, av en av de ledande keramikerna, Roberto Rosso. Han hämtade inspiration från de forntida grekiska mönster som var populära då. Nu finns den åter i produktion som serien Helena tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr, i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk. Krukan tillverkas och glaseras för hand, vilket gör varje exemplar helt unikt.

Det bästa du kan ge dina växter är, förutom vatten och solljus då, en lerkruka av hög kvalitet. Korrekt dränering ger rötterna utrymme att andas, och högkvalitativ lera håller kvar fukten de behöver. Krukorna från Bergs Potter bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger dem en naturlig hållbarhet och genom en speciell behandling säkerställs att faten är helt vattentäta.

Detta är en kruka du kommer glädjas åt under lång tid framöver, tidlös, klassisk och mycket vacker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinställ

Vinställ från Born in Sweden

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter
Underbyggnadsfläktar

Underbyggnadsfläktar från Eico

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Citronelles

Se alla produkter