Produktinformation

Kyl/frys KF3285XNRFHE Cylinda Behö;ver du en på;litlig kyl/frys som hå;ller maten frä;sch under lå;ng tid? Cylinda KF3285XNRFHE i rostfritt utfö;rande ger dig230 liter kyl- och 101 liter fryskapacitet. Instä;llningarna gö;r du via en invä;ndig elektronisk panel.

Effektiv kylning och praktisk fö;rvaringDen intelligenta Dual Flow-teknologin garanterar optimal luftcirkulation och hå;ller maten fä;rsk lä;ngre. Den praktiska grö;nsakslå;dan och flaskhyllan gö;r det enkelt att organisera matvarorna, och LED-belysningen ger en klar ö;verblick ö;ver allt som finns i kyl/frysen.Kyl/frysen kommer med hyllor av glas, som ä;r bå;de enkla att rengö;ra och hå;llbara.Frysdelen har tre lå;dorsom ger dig gott om utrymme att organisera dina frysvaror.

Snygg design och praktiska funktionerCylinda KF3285XNRFHE har hö;gerhä;ngda dö;rrar med eleganta metallhandtag som passar perfekt in i ett modernt kö;k. Dö;rrarna ä;r också; omhä;ngningsbara fö;r att passa dina behov.

Den automatiska avfrostningen gö;r det enkelt att hå;lla kyl/frysen ren och frä;sch, och det rostfria materialet ger en lyxig touch till din kö;ksinredning. Sä;kerhetCylindas kyl/frys KF3285XNRFHE har en lagringstid vid strö;mavbrott på; 10 timmar, vilket gö;r att du kan vara trygg med att dina livsmedel ä;r sä;kra ä;ven under lä;ngre strö;mavbrott. .

Kyl frys-kombi från andra varumärken

Bosch KGN36NLEA

Kyl frys-kombi från Bosch

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Bosch.
Cylinda KF2160E

Kyl frys-kombi från Cylinda

Här har vi samlat Kyl frys-kombi från Cylinda.
Elvita CKF2853V

Kyl frys-kombi från Elvita

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Elvita.
Husqvarna QRT7300B

Kyl frys-kombi från Husqvarna

Visa produkter inom Kyl frys-kombi från Husqvarna.
Whirlpool W5 921C OX

Kyl frys-kombi från Whirlpool

Missa inga bra priser på Kyl frys-kombi från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024