Produktinformation

Unika, fristående Smeg 50’s Style kylskåp/frys kombiskåp FAB32 är den perfekta blandningen av 1950-talsglamour och modern teknologi. Kombiskåpet har en generös kapacitet för att få plats med alla dina matvaror och MultiFlow-kylningsteknik som håller dina livsmedel fräscha längre.

NoFrost-teknologi eliminerar isbildning inuti frysen, för enkelt underhåll. Design Detta charmiga vintagekylskåp kommer att bli kärnan i ditt kök och hamna i blickfånget hos alla gäster.

Det passar utmärkt i alla 1950-talsinspirerade kök, men du kan också använda det i en modern interiör för en intressant kontrast. Kylskåp Förvara färskvaror för hela veckan i den 204 liter stora kylskåpet, med 3 glashyllor och en grönsakslåda.

LED-belysning För att se till att du alltid hittar det du behöver är kylskåpet utrustat med stark LED-belysning. Frys Bunkra upp med frysvaror i den rymliga frysen med en volym på 97 liter och 3 lådor med transparent front.

NoFrost Tack vare NoFrost-funktionen behöver du aldrig frosta av frysen igen. Tekniken eliminerar isbildning på frysens insida och på maten, vilket skapar mer utrymme för frysvaror samt sparar tid och energi.

MultiFlow Hela apparaten kyls jämnt för att säkerställa att alla dina livsmedel förvaras i så bra temperatur som möjligt. Detta uppnås genom att den kylda luften flyger in i apparaten från flera riktningar samtidigt. .

Kyl frys-kombi från andra varumärken

Bosch KGN36NLEA

Kyl frys-kombi från Bosch

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Bosch.
Cylinda KF2160E

Kyl frys-kombi från Cylinda

Här har vi samlat Kyl frys-kombi från Cylinda.
Elvita CKF2853V

Kyl frys-kombi från Elvita

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Elvita.
Husqvarna QRT7300B

Kyl frys-kombi från Husqvarna

Visa produkter inom Kyl frys-kombi från Husqvarna.
Whirlpool W5 921C OX

Kyl frys-kombi från Whirlpool

Missa inga bra priser på Kyl frys-kombi från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024