Produktinformation

Med Smeg 50 s Style kylskåp/frys kombiskåp FAB38RRD5 kan du förvara alla dina färsk- och frysvaror tack vare dess rymliga interiör med justerbara glashyllor. Apparaten har NoFrost-teknologi i hela enheten och skarp LED-belysning.

Den snygga vintagedesignen passar utmärkt in i ditt kök samtidigt som den är funktionell och effektiv. Denna modell har en högerhängd dörr.

Retrodesign Detta kombiskåp är tillverkat i Smegs signaturdesign med retrostil. Det är elegant och stilrent och kommer att ge ditt kök ett trendigt utseende inspirerat av 1950-talet, samtidigt som du får nutidens praktiska tekniker.

Kylskåp Kylskåpet har en rymlig interiör på 344 liter, så att du får plats med all din favoritmat. Fack för frukt och grönsaker Håll frukt och grönsaker färska och välsmakande längre med det speciella facket i kylskåpet.

Frys Frysdelen har en volym på 137 liter, 2 lådor och ett fack med klaffar. NoFrost Frysen har NoFrost-teknologi som förhindrar isbildning på enhetens insida och på dina frysvaror.

Manuell ismaskin Servera perfekt kylda drycker tack vare den manuella ismaskinen. Den är kompakt, ergonomisk och bibehåller det autentiska 50-talsutseendet.

Justerbara glashyllor Tack vare de 3 justerbara glashyllorna inuti kylskåpet får du även plats med stora matvaror. LED-belysning En smart LED-belysning ger dig bra översikt i hela kylskåpet, så att du enkelt hittar den matvara du söker. .

Kyl frys-kombi från andra varumärken

Bosch KGN36NLEA

Kyl frys-kombi från Bosch

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Bosch.
Cylinda KF2160E

Kyl frys-kombi från Cylinda

Här har vi samlat Kyl frys-kombi från Cylinda.
Elvita CKF2853V

Kyl frys-kombi från Elvita

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Elvita.
Husqvarna QRT7300B

Kyl frys-kombi från Husqvarna

Visa produkter inom Kyl frys-kombi från Husqvarna.
Whirlpool W5 921C OX

Kyl frys-kombi från Whirlpool

Missa inga bra priser på Kyl frys-kombi från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024