Konstsmide 2365-800 E27 10 LED utbytbar

Jämför produkt Konstsmide 2365-800 E27 10 LED utbytbar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Konstsmide 2365-800 E27 10 LED utbytbar i kategorin Ljusslingor ute 230 V här hos oss.

Produktinformation

Ljusslinga 2365-800 E27 10 LED utbytbar Konstsmide Gö;r din trä;dgå;rd eller uteplats till en mysig plats med Konstsmideljusslinga. Med varmt amberfä;rgat ljus och inbyggd dimmer kan du skapa en stä;mningsfull miljö; som passar perfekt fö;r kvä;llar utomhus.

Godkä;nd fö;r utomhusbruk IP44Ljusslingan frå;n Konstsmide ä;r utformad fö;r att tå;la utomhusbruk i alla vä;der. Med sin IP44-klassning ä;r den skyddad mot vattenstä;nk och damm, vilket gö;r den till det perfekta valet fö;r att skapa en hä;rlig stä;mning utomhus å;ret om.

Den har små; smarta upphä;ngningsfä;sten som gö;r den lä;tt att hä;nga upp. Dimbar med inbyggd dimmerMed den inbyggda dimmern kan du enkelt justera ljusstyrkan på; slingan och skapa en perfekt atmosfä;r.

Sä;tt stä;mningen fö;r en romantisk middag eller en avslappnad utekvä;ll med vä;nner. Utbytbara ljuskä;llorLjusslingan har en push-in-sockel som gö;r det enkelt att byta ut ljuskä;llorna om de skulle gå; sö;nder.

Konstsmide har reservlampor tillgä;ngliga fö;r att du alltid ska ha en fungerande slinga. Enkel att monteraSlingan ä;r enkel att montera och har en total sladdlä;ngd på; hela 1450 cm vilket ger dig gott om utrymme fö;r att placera den dä;r du vill.

Anslutningskabeln ä;r 1000 cm och slingan 450 cm. Lamporna har ett avstå;nd på; 50 cm vilket gö;r det enkelt att anpassa slingan efter dina behov.

Designad fö;r att hå;lla lä;ngeKonstsmide ljusslinga ä;r en hö;gkvalitativ produkt som ä;r utformad fö;r att hå;lla lä;nge. Med 10 utbytbara LED-lampor som ger ett varmt amberfä;rgat ljus på; 1800 K och 46 lm, kommer den skapa en mysig atmosfä;r å;r efter å;r. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torktumlare

Torktumlare från Bosch

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Riedel

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter