Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Sand

Beställ Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Sand inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken ur serien Candlestick från Cooee blir ett vackert tillskott till inredningen som hjälper till att lysa upp mörka kvällar. Ljusstaken har en minimalistisk och tidlös design som gör sin fin till alla inredningsstilar.

Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp. Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 20x23 cm Klar

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med tillexempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 5 cm i diameter
- Vikt 2,1 kg

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Electrolux

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Gräsklippare  grästrimmers

Gräsklippare grästrimmers från Bosch

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Kitchenaid

Se alla produkter