Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Lykke Ljusstake 10 x 14 cm Svart

Beställ Cooee - Lykke Ljusstake 10 x 14 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Lykke Ljusstake 10 x 14 cm Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Lykke, som betyder knut på danska, är designad av Tim Torp Hansen. Gjord som en evighetsknut har Lykke en lugnande närvaro som fungerar både som en varm ljusgivare och som ett vackert objekt.

Flammans lätthet och subtila rörelser står i kontrast till knutens tyngd. Lykke har en skulpturell kvalitet som gläder ögat även när det inte används. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 20x23 cm Klar

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av värmeljus.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med tillexempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 5 cm i diameter
- Vikt 2,1 kg

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övrigt  tillbehör julbelysning

Övrigt tillbehör julbelysning från Konstsmide

Se alla produkter
Minikök

Minikök från Cylinda

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Scandomestic

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Vivo by Villeroy & Boch

Se alla produkter