Sidan innehåller annonslänkar

ECOlunchbox - Seal Cup Burk liten 7 cm Gul

Beställ ECOlunchbox - Seal Cup Burk liten 7 cm Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ECOlunchbox - Seal Cup Burk liten 7 cm Gul inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Praktisk liten burk Seal Cup från Eco. Nu behöver du inte tveka längre för kladd i väskan eller ryggsäcken under utflykten.

Seal cup håller tätt och du kan lätt ta med dig såser, ketchup, dressing, yoghurt, barnmat och liknande när du är på språng. Passar så klart annat som t.

ex. nötter eller fruktbitar.

Locket är tillverkat av silikon och har ett fint mönster av en sjöstjärna, burken är tillverkad i rostfritt stål.Eco Lunchbox tillverkar praktiska matlådorna i rostfritt stål med silikonlock, helt fria från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. En stor fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig varken lukt, smak eller färg oavsett vilken råvara du förvarar i burken.

Alla delar går att både köra i diskmaskin och ha i frysen. Du kan till och men använda lådorna för att värma maten i ugnen eller använda dom på ett friluftskök men kom ihåg att inte ha silikonlocken på då.

Om du använder lådorna på ett friluftskök rekommenderar vi att du använder ett tånghandtag för att enkelt och säkert hantera den varma lådan. Går fint att stapla i varandra. .

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Magnor

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Nybro Crystal

Se alla produkter