Kosta Boda - All About You Ölglas 40 cl 2-pack Cheers to you

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ölglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning.

Motivet på detta glas heter Cheers to you. Tål maskindisk.

Sara Woodrow är konstnär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Ölglasen i serien All About You från Kosta Boda handlar om kärlek, längtan och passion - starka känslor fångade i glas med sparsmakad design och illustrerade motiv med influenser från modevärlden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ölglas från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Kosta Boda - Don´t Stop The Music Ölglas 40 cl 6-pack

Ölglas från Kosta Boda

Se produkter inom Ölglas från Kosta Boda.
Upp till 36% rabatt
Iittala - Essence Ölglas 48 cl 2-pack

Ölglas från Iittala

Utforska allt inom Ölglas från Iittala.
Upp till 50% rabatt
Modern House - Ritzenhoff Ölglas 64,2 cl 2-pack Prost

Ölglas från Modern House

Visa produkter inom Ölglas från Modern House.
Upp till 40% rabatt
LSA INTERNATIONAL - Canopy Ölglas 52 cl 4-pack

Ölglas från LSA INTERNATIONAL

Missa inga bra priser på Ölglas från LSA INTERNATIONAL.
Upp till 30% rabatt
Carolina Gynning - Ölglas 50 cl Love is Joy

Ölglas från Carolina Gynning

Missa inga bra priser på Ölglas från Carolina Gynning.
Upp till 36% rabatt
Orrefors - Nobel Ölglas 39 cl

Ölglas från Orrefors

Missa inga bra priser på Ölglas från Orrefors.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Ölglas 59 cl Klar

Ölglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en glasserie med strama och stilrena linjer, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024