Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Degsporre i trä

Beställ Kockums - Degsporre i trä på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Degsporre i trä inom kategorin Övriga bakredskap.

Produktinformation

Funktionell och klassisk degsporre i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Ett måste för den händige hemmakocken som gör sin egen pasta och ravioli.

Fungerar också för att skära kavlad deg och skapa mönster till pajer, piroger och julens klenäter. Den naturliga variationen i träet gör varje degsporre unik. .

Se gärna också

Zwilling - Pro Palett vinklad 40,5 cm

Lång vinklad palett ur Zwillings serie Pro, för matlagning och bakning med precision. Perfekt vid tårtbakning och dekorering eller då du ska vända ägg. Ett måste för varje konditor! Paletten har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra. Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinkylare och champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från Pulltex

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Iittala

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Pillivuyt

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Bungalow

Se alla produkter