Sidan innehåller annonslänkar
Oxo

Oxo - Körsbärsurkärnare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kärna ur körsbär med urkärnaren från Oxo. Körsbärsurkärnaren ser till att du med enkelhet får ut kärnan ur det saftiga körsbäret eller oliven.

Använd urkärnaren genom att placera körsbäret/oliven i det avsedda utrymmet, tryck sedan ner handtaget och kärnan är borttagen. Urkärnarens avtagbara stänkskydd motverkar stänk och spill då det ser till att saften riktas nedåt och handtaget är både bekvämt samt halkfritt vilket gör den mycket smidig att hantera.

Hållaren med en försänkt botten är extra stor för att körsbär i olika storlekar ska få plats, även de mindre. När urkärnaren inte används går den att fälla ihop och stänga med ett lås så att den får plats i kökslådan.

Se gärna också

Kilner - Fermenteringsset 3 L

Att fermentera (alltså att mjölksyrajäsa) ökar stadigt i popularitet – vi lagar kimchi, pickles och surkål mer än vi någonsin gjort. Förutom att resultatet blir väldigt gott så är det ett enkelt sätt att ta tillvara på årets skörd och förlänga råvarornas livstid. Det tar sin lilla tid, men å andra sidan sköter processen sig själv!

Med Kilners fermenteringsset blir det svårt att misslyckas. De keramiska stenarna säkerställer att råvarorna alltid är nedsänkta under vätskans yta, och locket med inbyggd luftsluss säkerställer att inga bakterier tar sig in och förstör jäsningsprocessen.

Enkelt recept på fermenterad rödkål:
1,5 rödkålshuvud
2,5 äpplen
22 korianderfrön
3 msk salt 15 enbär
1 liter vatten

Skiva rödkålen fint, kärna ur och riv äpplena. Mortla kryddorna. Blanda allt i en stor skål, ”massera” gärna kålen för att frigöra alla vätskor. Packa kålblandningen tight i fermenteringssetet och häll på vattnet. Lägg på de keramiska stenarna. Ta bort eventuella rester runt öppningen. Förslut burken och fyll luftslussen med vatten. Låt stå i rumstemperatur (17,8-24 grader) i minst 4-6 veckor. Smaka av regelbundet och häll upp kålen i en lufttät burk när du är nöjd med smaken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024