Rosendahl - Grand Cru Barware Barsked Rostfri

Beställ Rosendahl - Grand Cru Barware Barsked Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Grand Cru Barware Barsked Rostfri inom kategorin Övriga vin- och bartillbehör.

Produktinformation

Grand Cru barsked från Rosendahl blir ett oumbärligt tillbehör på vägen mot de perfekta drinkarna. Denna sked har dessutom en praktisk muddler som du använder för att krossa ingredienser, som mynta eller frukt, så att smakerna kommer fram.

Den väl tilltagna längden på 31 centimeter gör att barskeden passar för alla typer av kannor. Kombinera gärna med de andra bartillbehören ur Grand Cru-serien!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Dorre - Dorre Iskross Connor

Iskross från Dorre som snabbt fixar is till festen.

Denna Iskrossmaskin Connor från det svenska företaget Dorre är en riktigt användbar och bra iskross.

Is är en bartenders hemliga vapen för att få en drink att smaka extra bra. Och nu har du möjlighet att göra en perfekt Caipirinha även hemma med massa krossad is i glaset!
Iskrossen är perfekt till festen när du vill ha is till sommardrinkar som Mojito, Moscow Mule eller en svalkande Margarita.

Den är dessutom så snyggt designad med runda former och kromad yta att den kan stå framme hela festen och är utrustad med tillbehör som gör iskrossandet enkelt. Den har en rejäl vevarm för att krossa isen och står även på gummitassar så att den står stadigt när du krossar din is.

Lägg i stora bitar is i behållaren, dra några varv med vevarmen och du har perfekt is för att använda till en svalkande dryck. Om det är till ett glas nygjord lemonad vid eftermiddagsfikan i skuggan eller för att bjuda dina vänner på en drink innan middagen är upp till dig!

När du köper Iskross Connor från Dorre från oss på Cervera kan även du passa på att även köpa drinkglas som ytterligare höjer upplevelsen av en god drink i handen. På Cervera har vi ett stort utbud med glas för de flesta drinkar och drycker!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023