Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Dusty Blue

Beställ Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Dusty Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Dusty Blue inom kategorin Övriga vin- och bartillbehör.

Produktinformation

Mensura mätkanna från Rosti Mepal är den perfekta måttkannan för att hålla koll på din matlagning. Denna måttkanna har en klassisk design som har testats genom tiderna och är tillverkad för att mäta upp till 1000 ml.

Med sin lätta vikt och ergonomiska handtag är den perfekt för att hålla koll på din matlagning. Kannan tål kokande vatten och har en tydlig markering på mitten som gör att det är lätt av läsa av en halv liter och är den perfekta lösningen för att få precisa mått och mängder i ditt kök.

Dessutom har kannan tydliga markeringar för ml, cups och fl oz samt för mjöl, ris och socker. Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Alessi - Alessi Boston Shakerset 4 delar Koppar -25%

Boston shakerset i 4 delar från Alessi. Setet består av:
- 1 Boston Shaker
- 1 Cocktailmått
- 1 Cocktailsil
- 1 Drinkpinne

Shakern är numera en riktig Alessi-klassiker. Designad av Ettore Sottsass. Denna shaker är resultatet av omfattande studier som Alberto Gozzi genomförde på professionella bar- och vintillbehör och anses vara den mest professionella shaker-typen. Den består av två delar som passar perfekt ihop. Den övre glasdelen som man känner igen från klassikern, är ersatt med rostfritt stål, vilket gör shakern mer robust och greppvänlig.

Cocktailmått - Med detta kan du utan problem dosera sprit, juice eller annan dryck som du vill ska ingå i dina drinkar, design Carlo Mazzeri och Anselmo Vitale. Ena delen rymmer 4 cl, den andra 2 cl, bara vänd på måttet efter önskvärd mängd.

Cocktailsilen hjälper till att hälla upp drinken utan att is, fruktbitar och annat åker med ned i glaset. Med sina fyra ”ben” som hjälp att hålla den på plats, häller du upp perfekta cocktails varje gång.

Och när drinken är färdigblandad är det bara att röra om med den stilfulla dekorativa drinkpinnen, design Ettore Sottsass.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023