Citronelles - Scandinavian Winter Mugg To Go 38 cl

Beställ Citronelles - Scandinavian Winter Mugg To Go 38 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citronelles - Scandinavian Winter Mugg To Go 38 cl inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

En fin och smidig to-go mugg från Citronelles serien Scandinavian Winter. Muggen är dekorerad med ett härligt vintermotiv föreställande en vinterklädd stugby.

Häll upp den varma drycken, sätt på silikonlocket och njut av en god stund när du är på väg. Muggen rymmer 25 cl och båda delar kan diskas i diskmaskin. .

Se gärna också

Martinex - Martinex Termosmugg 39 cl Blå

Termosmugg med motiv av verktyg från Martinex. Perfekt till hobbysnickarna och gör-det-själv-kungarna i ditt liv. Muggen är av rostfritt stål och rymmer 39 cl. Håller drycken kall i 7 timmar och varm i några timmar. Handdisk rekommenderas.

Martinex är ett familjeföretag i flera generationer. Varumärket grundades 1986 av Risto och Tuula Muinonen och sedan 2001 drivs det av andra generationen. Sortimentet fokuserar på present- och hushållsartiklar, men även textilier, leksaker och spel. Köksprodukterna har ofta ett lekfullt uttryck med motiv av välkända figurer så som Pippi Långstrump och Mumin, vilka uppmuntrar även de små familjemedlemmarna att delta i matlagning och bak.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Philips

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Gustavsberg

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Pallares

Se alla produkter
Fläktar

Fläktar från Nordic home culture

Se alla produkter