Contigo - Pinnacle Ståltermos Vakuumisolerad Teknologi Rostfri 30 cl Brun matt

Beställ Contigo - Pinnacle Ståltermos Vakuumisolerad Teknologi Rostfri 30 cl Brun matt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Contigo - Pinnacle Ståltermos Vakuumisolerad Teknologi Rostfri 30 cl Brun matt inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

Rostfri termosmugg från Contigo, perfekt för dig på språng. Ståltermosen håller din dryck varm i fem timmar och kall i tolv timmar och locket har en vakuumisolerad autoseal-teknik som gör den 100% spillsäker och läckfri.

Finns i olika färger. Volym 300 ml. .

Se gärna också

Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Svart/Metallic

Steltons To Go Click-mugg har en unik ”smart click” -funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga koppen med ett enkelt tryck på toppen.
Den har dubbla väggar och på så sätt håller termoeffekten din dryck varm/kall under en längre tid. Den är tillverkar i rostfritt stål och BPA- och ftalatfri plast och det går att dricka från koppens hela 360 grader som om det inte fanns något lock – precis som ur vilken vanlig kopp som helst. Så nu kan du smidigt njuta av din favoritdryck när du är på språng, oavsett om den är varm eller kall.
Håller drycken varm i upp till 4 timmar och kallt i upp till 8 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Philips

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från WMF

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Born in Sweden

Se alla produkter
Grytskedar

Grytskedar från Rosti

Se alla produkter