Sidan innehåller annonslänkar

Rösle - Grillplatta 45x19,5cm

Beställ Rösle - Grillplatta 45x19,5cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rösle - Grillplatta 45x19,5cm inom kategorin Tillbehör till grillar.

Produktinformation

Grillplattan kan användas på båda sidor, använd den räfflade sidan för att få det typiska grillmönstret eller den släta sidan för mindre mat, som exempelvis räkor, scampi, grönsaker. Den släta sidan är också idealisk för köttbitar som fylls med fett, till exempel ankbröst, då fettet rinner av på ett kontrollerat sätt via en öppning och kan inte droppa ner i elden. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Tramontina - Black Collection Churrasco Grillgaller 72x21 cm -25%

Ett snyggt och praktiskt grillgaller från Tramontina för dig som vill få till den perfekta grillningen.

Detta galler för grillar går att fälla ut, så att du får dubbelt så stor grillyta. Dessutom kan du använda grillgallret som ett fiskhalster som gör det enkelt att grilla fisk och grönsaker på grillen och du kan pressa till exempel hamburgare och tomater mellan gallren så att de likt när du grillar fisk inte faller isär när du grillar och vänder på det du halstrar över grillen.

Grillgallret är tillverkat i rostfritt stål med en non-stick beläggning som dels gör att det klarar höga temperaturer och dels är lätt att rengöra efter grillning. Dessutom minskar det risken för korrosion av grillgallret.

Detta rostfria Tramontina Black Collection Churrasco Grillgaller är 72,5 cm långt och x 21 cm brett.

Grillgallret är rektangulärt för maximal grillyta och försett med handtag på behörigt avstånd från själva grillytan som gör användandet av gallret smidigt när du ska lägga på och ta bort det från grillen eller vända på det du grillar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023