Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Meadow Vas vår 19,5 cm Gul

Beställ Kosta Boda - Meadow Vas vår 19,5 cm Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Meadow Vas vår 19,5 cm Gul inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Meadow vas från Kosta Boda är en fantastisk vas som ger liv åt vilket rum som helst. Perfekt för att skapa blomsterarrangemang av dina favoritblommor, eller för att helt enkelt stå på egen hand som ett konstverk.

Tillverkad av kristallglas med glaskrossteknik som gör varje vas unik. Finns i fler storlekar.

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Vas 10x30 cm Klar -25%

Skyline Lux är från norska Magnor är en elegant och vacker vas från den populära Skyline-serien. Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Vasen är 30 cm hög och 10 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från de Buyer

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Servetter

Servetter från Marimekko

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Hay

Se alla produkter