Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Meadow Vas vår 30 cm Gul

Beställ Kosta Boda - Meadow Vas vår 30 cm Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Meadow Vas vår 30 cm Gul inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Meadow vas från Kosta Boda är en fantastisk vas som ger liv åt vilket rum som helst. Perfekt för att skapa blomsterarrangemang av dina favoritblommor, eller för att helt enkelt stå på egen hand som ett konstverk.

Tillverkad av kristallglas med glaskrossteknik som gör varje vas unik. Finns i fler storlekar.

Se gärna också

Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Rosaline

Hobnail vasen från Klimchi är djärv till sin form och resultatet av det perfekta mötet mellan modern design och traditionellt hantverk. Denna läckra vas kommer bli ett iögonfallande objekt i hemmet och visar vackert upp en bukett. Vasen är tillverkad för hand i blyfri kristall och är ett enastående exemplar av skickligt hantverk och nyskapande design. Glasets unika mönstergivning reflekterar ljuset vackert och förskönar dess innehåll.

Hobnail-vasen är tillverkad av munblåst böhmisk kristall som är känt för sin klarhet och glans. Alla Klimchis glaskreationer är handgjorda i den tjeckiska staden Kamenický Šenov som är världsberömt för sin glastillverkning och formgivning. Glaset kan innehålla bubblor och skifta i nyans vilket gör varje produkt unik; en vacker påminnelse om det skickliga hantverket och tillverkningsprocessen för hand.

Denna eleganta vas blir en mittpunkt i hemmet oavsett var den placeras och den finns i flera färger att välja mellan. En perfekt gåva till bröllopsparet på deras speciella dag, till personen som fyller jämnt eller som present till personen som uppskattar design och hantverk. Vasen tål maskindisk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
Plafonder

Plafonder från Aneta

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Klimchi

Se alla produkter
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från Eva Solo

Se alla produkter