Cult Design - Orient Skål 16 cm Pesto

Beställ Cult Design - Orient Skål 16 cm Pesto på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Skål 16 cm Pesto inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Orient kommer denna skål i tåligt stengods. Den kallas också ibland för "skålrik" eftersom den är någonting mittemellan en skål och en tallrik.

Servera söta desserter i dessa precis lagom stora skålar för en fulländad upplevelse. Skålen har en diameter på 16 cm och fungerar även utmärkt som uppläggningsskål för småplock och tillbehör – eller till förrätten!För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare

Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat. .

Se gärna också

Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Vit

Den här fina tallriken, designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw är perfekt för bland annat pastarätter, soppor och grytor. Tallrikens höga kanter gör att den kan användas till en mängd olika rätter. Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en vacker glaserad yta. Dess moderna och skandinaviska design gör att den kan användas till alla sorters dukningar och serviser, en underbar tallrik för alla tillfällen!

Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.

Den är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tvålar

Tvålar från Ferm Living

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gefle

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Bosch

Se alla produkter