Cobb - Premier Väska till Gas Deluxe Gasolgrill

Beställ Cobb - Premier Väska till Gas Deluxe Gasolgrill på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier Väska till Gas Deluxe Gasolgrill inom kategorin Grilltillbehör.

Produktinformation

Praktisk grillväska som gör det enkelt att transportera och förvara din Cobb-grill. Grillväskan rymmer både Cobb-grillen och alla tillbehör.Passar till Cobb Premier Gas Deluxe. .

Se gärna också

Stikkan - Flamman Brasverktyg Järn

Med Flamman får du enkelt fart på brasan, den är nämligen både en blåsbälg och en eldgaffel. Sätt Flamman mot vedträden/grillkolen och blås lite lätt, så tar sig elden igen. Du kan även använda den till att röra om i grillkolen eller raka ut askan ur eldstaden. När Flamman inte används står den stadigt och stabilt på plats med hjälp av sin magnet undertill. Flamman är tillverkad i Värmland och gjord av järn, ett mycket användbart verktyg när du behöver få upp värmen eller när det är dags för grillning. Snygg och diskret, skandinavisk design från det svenska företaget Stikkan.

Stikkans historia startade redan 1982 i Norge. Uppfinnaren och ingenjören Tormod Lie kom då på ett sätt att klyva ved utan att använda en farlig yxa och för detta belönades han med Design Patent av Norska Patentstyret och uppfinningen Stikkan säljs nu framgångsrikt i 20 länder. Och ett tag senare och utökades alltså utvecklingen med Flamman.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Glaskeramikhällar

Glaskeramikhällar från Cylinda

Se alla produkter
Brandfiltar

Brandfiltar från Solstickan

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Eva Solo

Se alla produkter