Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QRT700I

Beställ Husqvarna QRT700I på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Husqvarna QRT700I inom kategorin Kyl frys inbyggnad.

Produktinformation

Kyl/frys QRT700I Husqvarna Husqvarna QRT700Iä;r en kyl/frys fö;r inbyggnad med egna kö;ksluckor (ingå;r ej) fö;r snygg integrering med resten av kö;ket. Dö;rrarna ä;r hö;gerhä;ngda, men gå;r att hä;nga om.

GreenZone lå;daDet finns en utdragbar lå;da i den nedre delen av kylen. Lå;dan ä;r sluten och har en separat klimatfunktion dä;r luftfuktigheten behå;lls på; ideal nivå;, vilket hjä;lper till så; att maten inte fö;rstö;rs.

Dubevarar upp till 95 % av vitaminerna efter 11 dagar genom att skydda grö;nsakerna med den rä;tta mä;ngden luftfuktighet. Glashyllan i GreenZone ä;r utrustad med en enhet som reglerar dess tä;tning och som kan anvä;ndas fö;r att hantera fuktighetsnivå;n inuti lå;dan.

SnabbkylningNä;r du snabbt behö;ver kyla ner rå;varor, exempelvis vid storhandling, kan du aktivera CoolMatic-funktionen. Efter en stund å;tergå;r temperaturen automatiskt till den du tidigare hade instä;lld.

Semesterlä;geNä;r det ä;r dags att vara borta under en lä;ngre tid kan du tö;mma kylen på; matvaror och aktivera semesterlä;get. Då; anpassas temperaturen efter att du inte kommer att ö;ppna skå;pet lika ofta.

Energifö;rbrukningen minskar hä;rmed och du slipper komma tillbaks till en illaluktande kyl. Frysen fungerar som vanligt.

Perfekta matfö;rhå;llandenTeknologin DynamicAir ger en bä;ttre luftcirkulation och dä;rav en jä;mnare temperatur i kylskå;pet med hjä;lp av en flä;kt. Genom att se till att det inte blir varma zoner i kylen minskar risken fö;r bakterier och matvarorna hå;ller sig frä;schare.

SnabbfrysningFrostMatic-snabbfrysning ä;r perfekt att aktivera nä;r du behö;ver fylla på; med må;nga nya livsmedel i din frys. FrostMatic ser till att snabbare frysa in de nya livsmedlen utan att på;verka frysprocessen hos dina redan frysta varor.

Snabbinfrysningen stä;ngs av automatiskt och å;tergå;r då; till fö;regå;ende temperaturinstä;llning. DrinksChill-funktionFunktionen DrinksChill kan anvä;ndas fö;r att stä;lla in ett ljudlarm på; ö;nskad tid.

Det ä;r anvä;ndbart exempelvis om matvaror, enligt ett recept, ska svalna en viss tid. Det ä;r ä;ven praktiskt nä;r det behö;vs en på;minnelse fö;r att inte glö;mma flaskorna eller burkarna som snabbkyls i frysen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kyl frys inbyggnad från andra varumärken

Miele K 7743 E

Kyl frys inbyggnad från Miele

Utforska allt inom Kyl frys inbyggnad från Miele.
Bosch GIN81AEF0

Kyl frys inbyggnad från Bosch

Visa produkter inom Kyl frys inbyggnad från Bosch.
Elvita CFSI4177

Kyl frys inbyggnad från Elvita

Utforska allt inom Kyl frys inbyggnad från Elvita.
Cylinda FI1082UF

Kyl frys inbyggnad från Cylinda

Se produkter inom Kyl frys inbyggnad från Cylinda.
Husqvarna QR600I

Kyl frys inbyggnad från Husqvarna

Visa produkter inom Kyl frys inbyggnad från Husqvarna.
Siemens GI81NAEF0

Kyl frys inbyggnad från Siemens

Här har vi samlat Kyl frys inbyggnad från Siemens.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023