Rosendahl - RÅ Stekspade 30 cm Thermo Ask

Jämför produkt Rosendahl - RÅ Stekspade 30 cm Thermo Ask online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - RÅ Stekspade 30 cm Thermo Ask i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

RÅ Stekspade 30 cm är en spatel tillverkad av beständig, praktisk, och värmebehandlad ask, och är perfekt för äggröror eller för att sautera stora bitar av kött och grönsaker i wokrätter, med mera.Köksredskapen i RÅ-serien har skapats i samarbete med den kända danska kocken Jesper Vollmer. Med sin mångåriga erfarenhet som professionell kock med bräsering, turnerande och smaksättning har han designat en rad användarvänliga produkter med bra grepp och perfekt vikt och balans för ditt bord och kök.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Stekspadar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Oxo - Stekspade SilIkon Small

Stekspadar från Oxo

Se vad Oxo har inom Stekspadar.
Upp till 30% rabatt
Exxent - Stekspade 36 cm

Stekspadar från Exxent

Missa inga bra priser på Stekspadar från Exxent.
Upp till 36% rabatt
Heirol - Stekspade slitsad Bok

Stekspadar från Heirol

Missa inga bra priser på Stekspadar från Heirol.
Upp till 29% rabatt
Global - Global GS-25 Stekspade 27 cm

Stekspadar från Global

Missa inga bra priser på Stekspadar från Global.
Upp till 40% rabatt
Joseph Joseph - Duo Stekspade 31 cm Grå/Röd

Stekspadar från Joseph Joseph

Här har vi samlat Stekspadar från Joseph Joseph.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Rix Stekspade 36 cm

Stekspadar från Modern House

Visa produkter inom Stekspadar från Modern House.

Se gärna också

Rig-Tig - Woody Stekspade i trä 30,5 cm -17%

Stekspade i askträ med en längd på 30,5 cm från danska RIG-TIGs Woody-serie.

Utöva perfekt kontroll när du steker kött och ägg med denna robusta stekspade i trä från danska RIG-TIG. Stekspaden från RIG-TIGs Woody-kollektion har designats av den danska formgivaren Søren Refsgaard för RIG-TIG för att skapa ett attraktivt alternativ till stekspadar i silikon med en design i askträ som är ett hållbart material som inte skadar stekpannan när man använder den. Woody-stekspadens eleganta linjer och form ger dig full kontroll över det du steker och gör det enkelt att både vända på och servera allt från fisk och kött till pannkakor och pizza. En oumbärlig hjälpreda i köket helt enkelt. Stekspaden har en längd på 30,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023